Artikler
Learn Handball tilgjengelig i Nederland!

Learn Handball tilgjengelig i Nederland!

Dette betyr at klubber og trenere nå kan få tilgang til Learn Handballs database med treningsvideoer og "Lær fra stjernene"-galleriet, hvor Estavana selv snart vil bidra med noen eksklusive øvelser.  
Bjarte Myrhol, medgründer av Learn Handball, sier:  
"Etter flere suksessrike år i Skandinavia følte vi at tiden var inne for å fortsette suksessen i et annet land. Nederland var et naturlig valg for oss på grunn av vekstpotensialet og vårt sterke nettverk der. Med hjelp fra NHV håper vi at så mange trenere som mulig registrerer seg for en gratis prøveperiode, slik at de kan oppdage hva Learn Handball er."

Estavana Polman, internasjonal toppspiller og ambassadør for Learn Handball, sier:  
"Det var en selvfølge for meg da Learn Handball tok kontakt med meg. Etter å ha utforsket appen og nettsiden, er det ingen tvil om at dette er et fantastisk tillegg for ungdomstrenere i håndball, og jeg er stolt over å være en del av teamet."

Ricardo Clarijs, hovedtrener for Handball Academy og assistenttrener for kvinnelandslaget, sier:  
"Dette er et stort skritt i videreutviklingen av våre ungdomstrenere. Dette samarbeidet vil være til nytte for klubber, trenere og spillere. Jeg anbefaler alle håndballtrenere i Nederland å bruke den gratis prøveperioden."

Please choose your preferred language

We will remember your choice, and redirect you next time.

Country